Нови идеи за класически мъжки подарък

Статистиката сочи, че повече от 50% от потребители изпитват по-големи затруднения, когато се налага да избират подарък за представител на силния пол.

Това вероятно се дължи на факта, че традиционните подаръци за мъж, които можем да подарим на жена не са приети да се подаряват на господа. Интересни са идеите за подарък за мъж, които предлагат. Ето и малка част от предложенията:

1. Глобус бар – традицията да се използва глобус като бар датира от добрата стара Англия. Господата определено имат по-авантюристичен дух и природно им езаложено да изследват и покоряват (още от праисторически времена, за да сме по-точни)

2. Аксесоари за напитки – едни от най-стилните и често подаряване подаръци за мъже. Независимо дали подарявате на колега, половинката или приятел комплект за вино би свършил чудесна работа. Също атрактивен подарък са бутилките за алкохол, бъчвите и меховете за вино.

3. Аксесоари за пушене – унисекс подарък за пушачи особено след масовото навлизане на стряскащите картинки на кутиите с цигари. Стилна табакера или защо не пура. Пушенето на пура дълго време се е смятало за белег на висок социален статус, а до ден днешен си е доста скъпо занимание. Ако човекът пуши пури редовно имате голям избор от аксесоари за пури.
Стилна и луксозна запалка Pierre Cardin също е чудесно решение.

4. Подарък свързан с кариерата – можете да изберете поставка за химикалки, визитник, аксесоар за бюро, статуетка. Интересни и нестандартни подаръци са флашките във формата на кола или като запалка. Те предлагат и златна серия банкноти, картини, монети и кюлчета, с които да пожелаете успех и финансова стабилност.

5. Хоби аксесоар – „и ловец съм, и рибар съм“ е мотото на голяма част от господата, когато наближат почивни дни. Затова подарък свързан с хобито като ловен нож, декоративни пушки и пищови са добро решение за подарък.

6. Ами, за жената…- посетете страницата на giftbox.bg, за да се убедите, че професионалистите в правенето на подаръци са отделили по равно внимание и на двата пола. Остави само да избирате и правите подаръци с много любов!