Най-популярните футболни прогнози на едно място

Напоследък все по-актуални стават корнер-прогнозите. Скептиците твърдят, че е просто въпрос на късмет,когато се опитвате да предвидите колко корнера може да има в даден мач.

Корнер прогнозите са сравнително нови, но са доста добра алтернатива за залози, като се има предвид и нарастващия коефициент при всеки следващ двубой. Определено можете да правите лесно качествени прогнози стига да подхождате по правилния начин. Ако се спрете на този вид прогнози от новия и мулти функционален сайт за залагания и футболни прогнози, ще научите много и полезни неща не само за този, но и за всички популярни футболни прогнози и залозите.

Не е необходимо да разчитате само на късмета си, камо ли да правите ритуали за привличането му, стига да подходите рационално и с малко предварителна информация при футболните прогнозите.

За корнер прогнози, например, е добре да избирате отбори, които играят по-агресивно и имат офанзивна тактика и използват по-често крилата си за организиране на атаките си.Например едно добро крило може да центрира до 10-20 корнера в един- единствен мач.

Най-популярните футболни прогнози на едно място

На второ място, но не и по значение, обърнете внимание дали играят равнопоставени отбори или има фаворит. При положение, че има ясно изразен фаворит, трябва да вземете под внимание факта, че фаворитите по-често притежават топката и създават повече ситуации за нападение към противниковата врата. Много често при мачове на живо обаче, когато един от двата отбора поведе в резултата вече не е толкова мотивиран да печели топката и да създава положения,следователно и печели по-малко корнери.

Най-подходящи за корнер от видовете футболни прогнози са дерби мачовете, които са бедни от страна на голове, но могат да създадат много положения за корнери и картони. Това се дължи на факта, че никой не иска да загуби дерби и повечето отбори залагат на предпазлива игра и предпочитат да са по-пасивни. Също е добре да имате предвид, че е по-вероятно корнери да бъдат спечелени в последните минути, отколкото в началото.

За още полезна информация за това как да првите различни видове футболни прогнози по правилен начин, посетете един от най-добрите сайтове за футболни прогнози и залози – afootballreport.com.