Още за тунинга: значението на разпръсквачите за дюзи

Ако отворите един речник срещу съществителното име тунинг, ще прочетете:“модифициране на частите на автомобила или подмяна на някои от тях с цел подобряване техническите параметри и усъвършенстване на превозното средство“.

Практически тунингът е онази грижа, която полагаме за колата си с редовната поддръжка и ,ако тя е изпълнена професионално, резулттаите са налице. Вече можете да се погрижите за по-доброто представяне на пътя с помощта на специализирания Дизел център в София.

Центърът се намира на комуникативно място в София като разполага с най-модерната база за диагностика, ремонт и поддръжка на дизеловите двигатели. В по-тесен смисъл обект на изследвания и работа от специализирания екип на центъра е горивната система на дизеловия двигател. Независимо дали става въпрос за помпи, дюзи или разпръсквачи за дюзи методологията на работа включва тестване на стенд, за да се определи точно повредата и да се даде реална гаранция на отремонтираната част.

Още за тунинга: значението на разпръсквачите за дюзи

Значението на разпръсквачите за дюзи за цялостната работа на двигателя е от изключително значение. Именно разпръсквачът за дюза впръсква определеното количество гориво в цилиндрите и от неговата изправност се влияят всички останали параметри на двигателя. Съвремменните автомобили се разработват с цел екологичност и повечето скептици смятат, че това е за сметка на мощността на превозното средство. От София Дизел Центъра ги опровергават като се вписват в световната тенденция за екологичност благодарение на ултрамодерната техническа база, която им позволява рециклирането на дефектирали помпи и дюзи. На второ място те се явяват много по-евтина алтернатива на новите части без това да е за сметка на качеството.

Що се отнася до екологичността, отделянето на по-малко вредни емисии се постига точно с подобрения върху разпръсквача за дюза, тъй като гориво се усвоява оптимално и няма излишно горене. Така с тунинг на разпръсквача за дюза получавате по-мощен автомобил и по-малко вредни емисии.
Можете да се доверите на Дизел Центъра по ред причини като ще акцентираме само най-важните- специализиран сервиз за работа с дизелови автомобили, висококвалифициран екип и ултрамодерно оборудване. Освен всичко останало центърът работи с фокус върху клиента и поддържа конкурентни цени на услугите си с гарантирано качество.