Газовият инжекцион като отговор на предизвикателствата на времето

Несъмнено бъдещето на автомобилния бизнес са електрическите коли, но по редица причини те все още са недостъпни за масовия потребител. Най-добрата алтернатива за икономичност и екологичност в момента е само една. Развитието на автомобилосторенето е насочило усилията си подобрения в представянето на автомобилните двигатели и се разработват редица нови и усъвършенствани системи за като газов инжекцион от sofgas. Най-добре представената фирма у нас за продажба, монтаж и поддръжка на конвенционални газови уредби и инжекциони е sofgas и работата с нея означава надеждно партньорство.

Sofgas е една от малкото компании, които могат да се похвалят с регулярни инвестиции в развитието на човешките ресурси и резултатът е високо мотивиран и професионално подготвен екип, готов да отговори на нуждите и желанията на всеки клиент. От друга страна, фирмата е одициален представител на Lovato Gas за България и гарантира за качеството и оргиналността на всички свои АГУ и и газови инжекциони. Факт е, че Lovato Gas от своето създаване до днес е фирма производител,която се стреми да отговори на предизвикателствата на времето.

Неин патент е мултиклапанът, който има широко приложение при газовите уредби и ги превръща в едни от най-безопасните и функционални автомобилни горивни системи. Няма как да не се споменат и множеството подобрения, направени в третото поколение газова уредба или така наречения газов инжекцион. Основната разлика между него и конвенционалните уредби е микропроцесорната система за дозировка и впрускване на горивото, която го прави напълно приложим за модерни двигатели с многоточково последователно впръскване на горивото. Инжекционът дава и отлични пказатели на конвертиране при превозни средства с турбо или механичен процесор.

Газовият инжекцион като отговор на предизвикателствата на времет

Монтажът на газов инжекцион осигурява не само свободата да избирате на какво гариво да карате, но и ви позволява да спестите до 60 % от средномесечния си разход за зареждане. Така закупуването на газов инжекцион се превръща в инвестиция, която се възвръща за по-малко от една година.

Технологичното развитие е подчинено на стренежа да облекчи и рационализира животът на съвременния потребител и именно пореди тази причина поддръжката на газовия инжекцион е изключително опростена и може да се случва само с един годишен технически преглед. Не на последно място е важно да се работите с лицензиран сервиз, който може да извърши максимално добре работата по монтажа и поддръжката на тези устройства.