Имаме ли избор за олекотени завивки, ако желаем повече лекота през зимните нощи?

Студените зимни нощи наближават, а понякога ни се струва че не можем да се стоплим колкото и завивки да слагаме една върху друга.

Ако ви е омръзнало от тежестта, образувана от купищата одеяла, то можете да изберете нещо много по-леко или една от популярните олекотени завивки. Имаме ли избор за олекотени завивки от Brava, ако желаем повече лекота през зимните нощи? В каталога на Brava, можете да изберете варианти от силиконизиран пух, както и от нано влакна. Леките предложения, които обаче задържат топлина, без да се натрупва влага, могат да се намерят в различни варианти и размери, според това какво точно търсите.
Имаме ли избор за олекотени завивки, ако желаем повече лекота през зимните нощи?
Ако сте поканени на изискано тържество, а домакините са семейство, то можете да ги зарадвате със специалното луксозно предложение за олекотени завивки от Brava, изработени от гъши пух. Фините пера носят не само топла и мека грижа за зимата, но са и достатъчно компактни. Можете да изберете още и всесезонните олекотени завивки, направени от микропух. Той позволява пране и в перална машина до 30 градуса, без деформации. Имате възможност и да се спрете на интересната и топла комбинация за зимата от гъши пух и перушина, особено ако предпочитате естествените материали. Пухената завивка е обгърнат в мек памук и може да балансира телесната температура, вследствие на което намалява потенето, давайки възможност за здравословна и суха среда по време на сън. Всичко това не възпрепятства свободната циркулация на въздуха, което я прави свежа и носител на изтънченост и комфорт през цялата нощ.

Млечните завивки се оказват не само в приказките, но и вече са дошли в реалността, както можете да забележите при някои от предложенията за завивки, обработени в мляко за повече нежност и мека грижа. Сред различните варианти на олекотени завивки от Brava, можете да изберете различен цвят или дизайн, според това което смятате за най-подходящо за вашата обстановка. Вижте повече в каталога и преценете сами!