Откъде да закупите ваучер за скок с бънджи?

Скокът с бънджи днес е известен из целия свят като едно от най-екстремните преживявания, до които човек може да се докосне.

Всъщност обаче първият скок с бънджи е бил обявен за криминално престъпление. Той е осъществен на 1 април през 1977 година от четирима членове на Клуба за Опасни спортове към Оксфордския университет. Те скочили, облечени в официални костюми, от мостът в Клифтън, висок 72 метра, след което били арестувани. Десет години по-късно бънджи скоковете се възобновяват в Нова Зеландия – която се смята за родина на този тип екстремно преживяване.

У нас пък бънджи скокове започват да се практикуват от 1992 година насам. И ето че днес те са едни сред най-популярните екстремни изживявания. В следващите няколко изречения ще ви запознаем с това откъде можете да закупите ваучер за скок с бънджи, който да повиши адреналина и да остави паметен спомен.

В България има много фирми, които предлагат подобен тип изживяване, но ние ви съветваме да се доверите на достоверен източник на услугата какъвто е организираният скок с бънджи SkyVision.

На SkyVision.bg сайта можете да се запознаете по-подробно с начините, по които можете да персонализирате провеждането на екстремното преживяване. Ваучерите, които се предлагат онлайн от този организатор започват на цени от 40 лева, като сумата може да нарасне в зависимост от мястото, което изберете за скока с бънджи. А повярвайте имате голям избор от местности в цяла България.

Откъде да закупите ваучер за скок с бънджи?

В случай, че не искате да скачате сами – може да споделите изживяването си с любим човек, възползвайки се от услугата тандемен скок с бънджи SkyVision, който се организира на определени дати на входа на пещера Проходна и мост до село Буново. Не пропускайте да посетите SkyVision.bg сайта организатор още сега и да се запознаете по-подробно с цените и начините, по които можете да оформите своя ваучер, така че да отговаря на изискванията ви.

Екстремните преживявания и силния адреналин ви очакват на един клик разстояние. Грабнете ги още сега със SkyVision скок с бънджи!