Какво печелите, ако имате в офиса си вендинг машина под наем?

Знаеш ли, че кафето е втората, най-продавана стока в света?

To отстъпва място само на петрола, което не е изненадващо, понеже той е основната движеща сила на капитализма в съвременния свят. Голяма част от нас започват деня си с чаша горещо ароматно кафе, закупено от кафе автомат.

Ако сте собственик на фирма, офис, бизнес сграда или предприятие, може да се възползвате от тази промишлена консумация на кафе напитки през целия ден. Как? Като се свържете и се възползвате от услугите на www.sivendingspot.com. Какво печелите, ако имате в офиса си вендинг машина под наем при sivendingspot.com? Si Vending Spot се занимава с изработка и поддръжка на вендинг машини в градове в цялата страна.

Какво печелите, ако имате в офиса си вендинг машина под наем?

Компанията има над 250 машини в различни предприятия и обслужват над 1 милион клиенти годишно. Освен производител и собственик, фирмата е партньор на малкия и големия бизнес в България. Сключвате договор с нея и получавате наем ежемесечно или процент от сумата, а Si Vending Spot зареждат и поддържат съответния автомат. Направете приятен престоя си в офиса или на работа като зарадвате всичките си служители, а и не само тях с качествени продукти.

Кафе машините са най-разпространените видове вендинг машина под наем, но компанията произвежда и такива за пакетирани сандвичи и хранителни продукти, за безалкохолни напитки и за кафе капсули. Всичко, от което се нуждае всеки един от нас, през работния си ден. Вече няма да бъде нужно ходенето до най-близкия магазин и чакането по опашки на касата за едно кафе и вода, например. Всичко това може да бъде комбинирано в един вендинг автомат с различни консумативи. Компанията предварително проучва потенциалните потребители и зарежда машината с най-подходящите за тях продукти. Всичко преди това е тествано и се тества периодично за проверка на качеството. Дизайнът на автомата, се изработва от професионалисти, които се стремят да направят всяко едно Ваше изискване реалност.

Всички тези преимущества правят Si Vending Spot лидер на пазара в тази сфера. Разгледайте офертите им и изберете модела на своята вендинг машина под наем на www.sivendingspot.com.