Вино от арония – 100% лицензирано от Ferma-shayen.com

Не познавам човек, който да не е любител на една чаша хубаво и ароматно вино на вечеря.

Лятото, когато имаме нужда от разхлаждащ ефект залагаме на едно хубаво шардоне с лед, на плажа търсим доза освежаващ ефект с коктейл с розе, а зимата, когато навън е мразовит студ, търсим напитка, която да ни сгрее, а именно кървавочервеното вино.

Не случайно празникът на влюбените – Свети Валентин и празникът на гроздето и виното – Трифон Зарезан са на една и съща дата. Червеното вино и любовта си вървят ръка за ръка.

Не познавам човек, който да не оцени, когато виното има безупречен чист вкус и лек плодов аромат, който събужда всяко едно от петте ни сетива.

Пробвайте нещо ново и интересно, непознато за българската култура – вино от арония. Това вино се пие предимно в Русия и в Полша, но всъщност произходът на аронията идва далеч от Северна Америка. Този плод е уникален по съдържанието си на огромно количество витамини, сред които е и витамин P. Тези ценни горски плодчета крият в себе си флавноиди, каротен, микро химични елементи като желязо, магнезий, мед, манган и молибден.

Сок от арония от ферма Шайен

Вино от арония може да поръчате от сайта на онлайн магазин Ferma-shayen.com, който предлага продукти, които са 100% лицензирани. Всички зеленчуци, плодове и напитки се доставят директно от производителя, който е ферма Шайен.

Червеното вино от арония е подходящо за диабетици, хора със сърдечно-съдови заболявания и проблеми с щитовидната жлеза. Тези плодове са богати на много полезни съставки и тяхното предимство е, че не губят полезните си свойства след обработката, която е нужна за приготвянето на виното.

Разгледайте повече за продукцията на ферма Шайен на техния сайт Ferma-shayen.com и поръчайте вино от арония онлайн или с обаждане на телефонен номер 0894663102.