Извозване на строителни отпадъци с контейнери в София от Bokluk.bg

Ако за първи път ви се случва да къртите настилка или стени у дома, то със сигурност не сте очаквали такова голямо количество строителни отпадъци, нали?

Сега идва момента, в който да се информирате относно това къде да изхвърлите строителните отпадъци и на коя фирма за извозване с контейнери в София да се доверите?

Ако сте си мислили, че можете да го направите сами, се откажете от тази идея. И ще ви кажа защо. Като граждани на Република България, ние сме длъжни да събираме отпадъците на територията на нашия имот, като не допускаме разпиляването им до изхвърлянето им по реда на Наредбата за управление на отпадъците и поддържане и опазване на чистотата на територията на Столична община.

извозване на строителни отпадъци в София

Именно това е, което от Bokluk.bg правят за вас – извозване на строителни отпадъци с контейнери в София. Осигуряват на удобно за вас място, контейнер с нужните размери и се връщат, за да го вземем, тогава, когато сте готови с неговото напълване и изхвърляне на строителните отпадъци. Така бързо, лесно и изгодно ще се отървете от ненужното, а от фирмата ще направят целия процес изключително лесен.

В цената, която заплащате на фирмата са включени такса смет, както и таксата за използване на лицензираните сметища. А всичко, което ще платите е наистина ниска цена.

Свържете се още сега с Bokluk.bg и предприемете извозване на строителни отпадъци с контейнери в София. Пишете им е-mail: info@bokluk.bg или се обадете на телефон 087 66 11 222. Можете да го направите и директно през уеб сайта им, във формата за контакт.