Услуги с полиграф – на кого да се доверим за целта?

Ако имате казус, който няма друго решение и самопризнанието не е фактор, то вероятно имате нужда от услуга с полиграф. Ако това е така, значи четете правилната статия. Продължете надолу, за да получите повече информация относно самото изследване, както и на кого да се доверите за целта.

Какво представлява изследването с полиграф – DetektorNaLajata.com?

За целта му се използват специални датчици, отчитащи промяната на състоянието на изследваното лице, в следствие на зададените въпроси. Върху графика се изобразяват всички промени, свързани с дишането и сърдечно-съдовата дейносст и др. След задаването на въпросите и приключването им, имаме готова графика, която никой освен опитните експерти полиграфисти не може да разчете правилно. Именно тук идва най-важния момент и ако решите да използвате изследване с полиграф във връзка с възникнал казус на работното място, или пък по лични причини, то бъдете сигурни, че сте избрали опитни професионалисти, които знаят какво правят.

полиграф

Дали въпросите на изследването са случайни е друг често задаван въпрос, чийто отговор разбира се е – не. Именно въпросите са средството, което се използва, за да се изобличи истината и те се изготвят на база на подробно събрана от поръчителя информация и се подреждат с помощта на специалиста. Ако вече се чудите къде обаче да откриете опитни експерти, работещи и с добра техника, то ще ви кажа.

Можете да се свържете директно с Център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“, за да получите точна информация. Ако желаете, разбира се, можете и да отидете директно на адрес в техния офис: гр.Пловдив, кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52 и да попитате за услугата с полиграф. Центърът е частна независима компания, която е насочена към бизнес и частни клиенти. Услугата, която предлагат е именно проверка на твърдения с полиграф. А за качеството на проведенoто изследване, можете да бъдете сигурни на 100%, защото детекторът на лъжата е по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Освен това, техниката, с която центърът работи е съвременна, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят.

Относно специалистите, които ще проведат изследването, също няма нужда от притеснения, защото те са дипломирани магистри психолози, обучени и сертифицирани за провеждане на полиграфски изследвания от „The Backster School of Lie Detection“, San Diego, California, USA. Така че можете да бъдете напълно убедени, че ще получите висококачествена услуга, като център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ предлага дискретно обслужване и запазване на пълна конфиденциалност по разследваните случаи.

Затова ако решите, че имате нужда от тази услуга, не се колебайте да се свържете с тях на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Посетете и техния уеб сайт на адрес: DetektorNaLajata.com. Екипът им Ви очаква!