Абонаментни услуги и ниски цени за детектор на лъжата

Полиграфа е напълно надежден и сигурен уред, доказващ дали изследваното лице лъже или не. Полиграфът е усъвършенстван от половин век насам, до момента в който той е достигнал пълна точност и прецизност в отчитането на реакциите на изслдваните лица. Уредът не може да бъде излъган или да отчете неверни данни по време на изследване. Полиграфът работи и е един перфектен начин да откриете истината!

Ако имате и какъвто и да е повод за съмнение, ви съветваме да се свържете с професионалистите от център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“. Те ще ви помогнат с разрешаването на всякакви казуси и то на ниски цени. В сайта им Детекторналъжата.org може да намерите подробна информация за услугите, които предлагат, и цени към тях. Те споделят, че напоследък доста са зачестили случаите на тестове на частни лица – полови партньори, женени и неженени двойки, семейства. Изневярата е нещо, от което всеки се бои, когато обича даден човек. Тя е причина за много разводи през последните няколко години. Когато се породи съмнение от ваша страна спрямо партньора ви е най-добре да разрешите случая с детектор на лъжата. В древността е бил приет матриархатът и жените са имали свободни сексуални връзки с различни партньори, а децата са били с името на майката, най-вероятно защото бащата не е можело винаги да се посочи. След това идва патриархатът и женската вярност става изключително важна, защото само така е можело да се гарантира бащинство.

Детекторът на лъжата следи физиологичните промени в изследваното лице и предава информацията на специализиран софтуер, с който се визуализират и записват всички данни по време на изследване и при по-висока реакция във физиологичните промени на изследваното лице, детектора отчита така наречената „реакция“ след задаване на въпрос. След това на база на отчетените данни от реакциите на изследвания, полиграфистът изчислява стойностите от проведеното изследване и констатира истинноста на отговорите.

Център „Детектор на лъжата“ е разрешавал много такива случаи като в по-голяма част от тестовете изследваните лица се оказват невинни. През целия процес на изследването с детектор на лъжата екипът им е под постоянно супервизиране, наблюдение и контрол, извършван от експертите от Assess България, Backster School of Lie Detection САЩ и APA – Американската Полиграфска Асоциация. Стриктното спазване на методологията на Backster, която е призната сред специалистите, изследващи с детектор на лъжата в цял свят, е гаранция за 100% обективност на резултатите от изследването. Всички резултати от изследванията се проверяват на няколко инстанции, за да може окончателните резултати от изследването с детектора на лъжата да са 100% точни. Именно за това, ние от „Детектор на лъжата“, можем да гарантираме точността на изследванията с полиграфа.

Абонаментни услуги и ниски цени за детектор на лъжата

Всеки нов клиент получава безплатна консултация, а всеки редовен клиент абонаментни услуги с включено намаление от редовните цени. Предлагат гъвкав график, който е изцяло съобразен с времето на клиента и изследваното лице. Тестът може да се извърши по всяко време – сутрин, вечер, почивни дни и официални неработни дни. Свържете се с тях още сега онлайн на Детекторналъжата.org или с обаждане на 0885 600 802 или 0700 111 60.