Expired: Кога най-често се обръщаме към полиграфските услуги

Тайната на успешната връзка, казват, че се криела в доверието и откритите отношения. Независимо дали става въпрос за любов или приятелство – наистина е важно да притежавате тези две неща, ако искате да запазите взаимоотношенията си за дълъг период от време.
Понякога обаче се случва така, че доверието просто изчезва. Дали вследствие на много насъбрали се недоизказани неща или грешни постъпки – в един момент вече нямате нито доверие, нито открити отношения с човека до вас. Започвате да се съмнявате във всяка негова дума или жест и тайно ви се иска да имаше начин да разберете дали ви лъже, или казва истината.
За щастие такъв начин има. Нарича се полиграф (polygraph) или още познат като детектор на лъжата. Той не може да ви гарантира 100% резултатност, но със сигурност това, което ще получите като отговори и анализ отговаря над 90% на истината. Има обаче една малка подробност, която може да ви попречи да разберете дали човека до вас е искрен в поведението си. Преди да преминете към същинската част на изследването трябва човекът, който ще отговаря на въпросите да подпише декларация за съгласие и да представи документ със снимка, например шофьорска книжка, лична карта и т.н.
При използването на полиграф за достигане до някаква истина не трябва да бъдете предубедени. В случай, че не вярвате на предоставените ви резултати има вероятност изследването да бъде направено повторно, безплатно.
Освен при съмнение за изневяра, от услугите на популярния детектор на лъжата могат да се възползват хора, които искат да проверят лоялността на служителите си, или такива, които разследват престъпление.
Не е трудно да получите отговори – трудно е да се решите да го направите с помощта на полиграф.
Не се колебайте, разберете каквото ви интересува още сега на Poligraf.bg.