Повече от 3 въпроса объркват полиграфа?

Често българите използват услугите на полиграфа, за да разберат, дали половинките им са верни или им изневеряват. Полиграфските услуги обаче не се прилагат само за разкриването на неверни партньори, те се използват и от фирми, които търсят лоялни служители или които искат да разберат, кой от служителите им е извършил кражба в офиса.

Спрете да следите половинката си до работа, а потърсете фирма, която предлага полиграфски услуги в София, и я заведете там. Разберете, дали той/тя действително остава до късно в офиса или се среща с някой друг/а. Доверието и верността е една от най-важните неща, които поддържат здрава връзката между двама души. Липсата й често се оказва фатална за двама души. Не се пникщосвайте и не се страхувайте да разберете истината, защото колкото по-рано я разберете, толкова по-добре за Вас. Уважавайте себе си и не се оставяйте да бъдете лъгани!

Фирмите, които разполагат и предлагат полиграфски услуги най-често се наемат за изследването на изневери. специалистите съветват да се питат до 3 въпроса на човек, тъй като процентът на успеваемост намалява изключително рязко ако се зададат повече въпроси. Задаваните въпроси обезателно трябва да бъдат кратки и ясни и да се отговаря на тях с кратките отговори – ‘да’ и ‘не’.

Има голям брой нестандартни и любопитни случаи, като този: 70 годишен мъж води съпругата си на полиграф. Той иска да открие дали тя не му е изневерявала, докато той е бил в казармата, преди над 36 години. Детекторът на лъжата доказал, че жената реално била съгрешила в далечната година с друг мъж. Полиграфските услуги се избират и от млади двойки, които поставят под съмнение верността на половинката си. Това съвсем не е приятно но е нужна стъпка към пълното доверие в една връзка.