Колко струва фурната за вграждане?

Колко струват фурните за вграждане?
Модерните технологии навлизат все по-уверено в производството на домакински електроуреди. Проблемът обаче е, че повечето предложения са с изключително високи и недостъпни цени. Това със сигурност не е така за онлайн магазин вграждане.com, който предлага уреди и фурни за вграждане на Тека с най-ниските цени за цяла България.

Каталогът можете да намерите тук ,а бързото сравнение с предложенията на Технополис, Техномаркет и Емаг показва ясно, че най-ниските цени са в онлайн магазин вграждане.com . Марката Тека няма нужда от представяне, тъй като е един от най-популярните производители на уреди за вграждане в цял свят и има зад гърба си десетилетия опит в производствения им процес и разработване.

Непрекъснатите инвестиции в подобрение на материалната база и експертните екипи, с които работи компанията, направиха възможна появата на цяла серия електроуреди със сензорно управление. Диапазонът е изключителни широк и включва много и различни по вида си домакински уреди- котлони, плотове и дори смесители за вода. Сензорното управление е от голяма полза при фурните за вграждане, защото позволява прецизен контрол и следене на температурата по време на печене, което е и предпоставка за това да сте винаги на ниво в кухнята и да се справяте с такива „претенциозни“ печива като домашни еклери, например.

Програмите за различни типове печене пък са огромно улеснение и за тези, които нямат особено голям кулинарен опит. Единственото, което трябва да направите е да изберете подходящата програма за печене и да изчакате крайния резултат. Не е подмита и основната тенденция в съвременната кулинария, а именно здравословното хранене. С функцията за готвене на ниска температура можете да приготвяте здравословни и вкусни ястия, които са запазили здравословните си показатели и стойности на полезни вещестства като витамини и минерали.

Колко струва фурната за вграждане?

Третирането на фурната с агресивни и силни препарати за почистване също е предпоставка за намаляване качеството на храната. Много често се случва да остане част от препарата след почистване и така има реална въможност да попадне в ястието при следващото готвене. Фурната за вграждане е снабдена с емайлирана повърхност с „easy clean“ ефект, който не изисква нищо повече от малко вода, сапун и гъба за почистване на фурната до блясък.

Имайки предвид всички тези екстри и допълнителни фукции си струва да купите фурната за вграждане на цена, която бихте платили и за обикновена електрическа фурна!