Фетишът към красота с бразилски орех

Стремежът към красотата е осмислял много и понякога отчаяни действия от страна на дамите и понякога на господата през вековете.

Едни от най-стресиращите и изумителни практики за красота от наша гледна точка са умишлено спирания растеж на ходилата при азиатките, смеси от оловено оксид и въглени през Средновековието, живакът при кремовете за лице на по-късен етап, кална баня с примеси от крокодилски фекалии по време на Римската империя и много други.

Днес за щастие можем да се погрижим за добрия си външен вид като разчитаме на професионално произведени смеси и продукти от натурални и безвредни съставки, между които внимание несъмнено заслужава чудото био масло от бразилски орех biofetish
Познат у нас като екзотична ядка, която влиза в състава на менюто на суровоядци и вегетарианци, оставаме не информирани относно полезните му свойства като основна съставка в био козметиката. Малко известен факт е, че независимо дали ползваме бразилския орех за храна или за разкрасителни процедури, и в двата случая печелим от полезното действие на селена. Като богат източник на селен, бразилският орех има силен антиоксидантен ефект и се бори с вредните свободни радикали. Третираната с масло от това растение кожа остава мека, гладка и хидратирана.

И не просто хидратирана моментно, а за цели 24 часа само с едно намазване. Всичко това отново се дължи на селена и неговото чудотворно въздействие. Важно е да се обърне внимание, че независимо дали го консумирате или използвате като козметично средство, най-добрият начин да постигнете желания резултат е да се съобразявате с точната дозировка и да не се прекалява.
Фетишът към красота с бразилски орех
Излишно е да казваме, че при разкрасителните процедури на първо място е постоянството и избора на най-подходящо козметично средство. Най-полезна, безвредна и не на последно място евтина алтернатива за красота остават натуралните и природосъобразни продукти, които не само помагат много, но и не крият никаква опасност за здравето ви.

На страницата на biofetish.com можете да намерите голямо разнообразие от масла, природни продукти и козметични решения на много достъпни цени и с гаранция за качество. Мисията на магазина е да популяризира слабо познати у нас, но много полезни екзотични растения и добавки, които могат да се превърнат в далеч по-евтина и полезна алтернатива на козметичните салони. Няма нищо лошо да се ползвате от услугите на професионален козметик, но ежедневната грижа за красотата и добрия ви тонус е добре да посветите на безвредни натурални продукти в високо коефициент на полезно действие за кожата и косата.

Фетишът към красота е съпътствал хората през вековете, но за да постигнем и запазим впечатляващ външен вид трябва да се грижим за себе си регулярно и рационално. А какъв по-добър източник на мъдрост, младост и спокойствие от природата?